Aktualności

FESTIWAL KOTLETÓW „U WIENIAWY”

FESTIWAL KOTLETÓW „U WIENIAWY”

„Festiwal Kotletów” już w dniach 25-31 maja 2023.
Zapraszamy na święto kotleta schabowego i De Volaille „U Wieniawy”.
Poznaj całe menu festiwalowe.

MENU SZPARAGOWE

MENU SZPARAGOWE

Sezonowe menu szparagowe. Drodzy Goście serdecznie zapraszamy na pełne smaku, aromatu i różnorodności szparagowe menu.

ZAPRASZAMY NA NOWE, WIOSENNE MENU

ZAPRASZAMY NA NOWE, WIOSENNE MENU

Zapraszamy na nowe, wiosenne Menu „U Wieniawy”. Szef Kuchni, Krzysztof Kowalski przygotował dla Państwa wiosenne menu pełne nowalijek. Zapraszamy do Restauracji U Wieniawy!

Piątkowy Zestaw Obowiązkowy

Piątkowy Zestaw Obowiązkowy

Zajrzyj w piątek do Wieniawy na „Piątkowy Zestaw Obowiązkowy”. Zobacz co polecamy na dobre rozpoczęcie weekendu!

14.04-16.04 ZAPRASZAMY NA SKOKI Z KRÓLIKA

14.04-16.04 ZAPRASZAMY NA SKOKI Z KRÓLIKA

W weekend 14.04-16.04 zapraszamy na SKOKI Z KRÓLIKA. Szef Kuchni, Krzysztof Kowalski zaserwuje skoki z królika w sosie własnym z młodą kapustą i kopytkami. Nowy weekend to nowe danie premium „U Wieniawy”. Zapraszamy!

31.03-2.04 ZAPRASZAMY NA NOGĘ Z GĘSI

31.03-2.04 ZAPRASZAMY NA NOGĘ Z GĘSI

W weekend 31.03-2.04 zapraszamy na NOGĘ Z GĘSI CONFIT. Gęś przygotowana tą metodą jest niezwykle soczysta, krucha i delikatna. Nowy weekend to nowe danie premium „U Wieniawy”. Zapraszamy!

Zapraszamy na nowe menu „Wielkanocne Smaki”

Zapraszamy na nowe menu „Wielkanocne Smaki”

Zapraszamy na nowe Wielkanocne Menu „Wielkanocne Smaki”. Szef Kuchni, Krzysztof Kowalski przygotował dla Państwa specjalne świąteczne menu pełne pysznych potraw. Zapraszamy do Restauracji U Wieniawy!

24 – 26.03 ZAPRASZAMY NA BIODRÓWKĘ JAGNIĘCĄ

24 – 26.03 ZAPRASZAMY NA BIODRÓWKĘ JAGNIĘCĄ

Dania Premium „U Wieniawy” to cykl kolacji, podczas których Szef Kuchni, Krzysztof Kowalski zaserwuje swoje popisowe dania.
W weekend 24-26.03.2023 zapraszamy na BIODRÓWKĘ JAGNIĘCĄ.

Godziny otwarcia

Poniedziałek – Niedziela
od 12:00 do ostatniego gościa

Adres

Plac Piłsudskiego 9
00-078 Warszawa