Zapraszamy na wyjątkową podróż kulinarnym szlakiem Marii Disslowej.

W co drugi piątek zapraszamy na prawdziwą ucztę inspirowaną przepisami kulinarnej ikony międzywojnia – Marii Disslowej, znanej publicystki, autorki książek kucharskich w latach 30., m.in. „Jak gotować: Praktyczny podręcznik kucharstwa.”

Dania, które zaserwujemy będą podane w całości w formie defilady Kelnerów. Z uwagi, że liczba porcji będzie ograniczona, prosimy o rezerwację miejsc.

Serdecznie zapraszamy w cotygodniowe podróże do zapomnianych smaków.

W najbliższy piątek, 19 sierpnia zapraszamy podwójnie.
W imieninowy wieczór wzniesiemy toast za Bolesława Wieniawę-Długoszowskiego, naszego Patrona, a o Państwa podniebienia zadba wyjątkowe danie wedle oryginalnego przepisu Marii Disslowej.

Rezerwacje: 👉🏻☎️ +48 573 000 526