Od poniedziałku 29 stycznia br. przez siedem kolejnych dni w restauracji u Wieniawy przy Pl. Piłsudskiego 9 trwać będzie Festiwal tatara. W ramach wydarzenia można będzie degustować przeróżne przysmaki, tj. 

  • Tatar wołowy à la Wieniawa 
  • Tatar po szwoleżersku z dodatkiem paprykowanej słoniny
  • Tatar wołowy po francusku z dodatkiem kaparów, musztardy francuskiej, korniszonów, Tabasco i sosu Worchester
  • Tatar z łososia z czerwoną cebulą, sosem sojowym, świeżym ogórkiem i musztardą Dijon
  • Tatar z tuńczyka z awokado, czerwoną cebulą, sosem rybnym, Tabasco i sosem sojowy
  • Tatar ze śledzia podany z czerwoną cebulą, korniszonem i musztardą sarepską
  • Tatar z pomidorów z kaparami i szalotką 

Partnerem wydarzenia, który zadba o wyborne trunki, jest Belvedere.
Zapraszamy na ten wyjątkowy festiwal smaków wszystkich Państwa gustujących w wykwintnych, wyjątkowych daniach, którym nie sposób się oprzeć!