Zapraszamy na kolejne wyjątkowe menu sezonowe tym razem wypełnione intensywnym aromatem dyni.

Ten soczysty jesienny przysmak zawiera mnóstwo wartości odżywczych, a jego wspaniały smak doskonale wyróżnia się w daniach, które przygotował dla Państwa nasz Szef Kuchni Krzysztof Kowalski.

W menu znalazły się:

  • Placki z dyni z kwaśną śmietaną i łososiem Gravdlax
  • Krem z dyni ze świeżymi truflami i imbirem
  • Jesiotr confit podany z purée z dyni i blanszowanym szpinakiem z chilli i serem bursztyn
  • Pierś z kaczki podana z kopytkami z dyni i ragout z polskich śliwek
  • Ciasto dyniowe z lodami jogurtowymi

Uczta dla oczu i dla podniebienia!

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

Telefon kontaktowy: +48 573 000 526
e-mail: biuro@uwieniawy.pl