Z radością ogłaszamy, że uwielbiane jesienne grzybowe menu

jest już dostępne jest „U Wieniawy”!

 

Kochamy lato, ale jesień przynosi nam tak wiele smaków i aromatów, że na nią również czekamy cały rok. 

Jesienne smaki rozgrzewają, sycą i zachwycają. Jak zawsze, wszystkie składniki potrzebne do skomponowania dań, pozyskujemy lokalnie, od miejscowych wytwórców, rolników i hodowców.

Szef kuchni, Krzysztof Kowalski, długo pracował nad propozycjami do jesiennego menu. 

Comber z jelenia podany z puree z dyni, ratatouille grzybowym i sosem tymiankowym, Jesiotr podany na polencie z sosem chrzanowym i groszkiem cukrowy w emulsji maślanej, czy Żołądki gęsie z grzybami i bobem to tylko niektóre z jego propozycji. 

Poznajcie wszystkie dania, które dla Was przygotował. 

Wraz z głównym managerem Rafałem Borowskim – zapraszamy do restauracji U Wieniawy! 

Rezerwacje
☎️ telefon: +48 573 000 526
📧 e-mail: biuro@uwieniawy.pl

📍 Restauracja „U Wieniawy”, plac Marszałka Józefa Piłsudskiego 9, Warszawa.

Zapraszamy serdecznie!